K. Pedersen & Sønner A/S

K. Pedersen & Sønner A/S er ikke et helt almindeligt entreprenørfirma. Firmaet ejes af brødrene Anton og Jørn Neergaard Pedersen.

Vi udfører hoved- og totalentrepriser, og har, siden firmaets stiftelse i 1977, opført en lang række større og mindre erhvervs-byggerier overalt i Danmark, samt en del boligbyggeri.

Hos K. Pedersen & Sønner A/S har vi egen tegnestue, egne håndværkere og faste underentreprenører, som vi samarbejder med i forbindelse med hver enkelt projekt. Det skaber sikkerhed, kvalitet og mulighed for altid at udføre byggerierne til fast pris og tid!

Hos Hemmingsen er vi stolte over at indgå i det stærke team af dygtige fagfolk som denne samarbejdspartner har ansat.

Besøg K. Pedersen & Sønner A/S

 

Den gode samarbejdspartner – Hemmingsen Maler- & Entreprenørfirma I/S

Gode samarbejdspartnere er vigtige for alle erhverv, derfor ligger vi stor vægt på at skabe gode relationer til samtlige af vores kunder. Hos Hemmingsen Maler- & Entreprenørfirma I/S lytter vi til kunden og vi vil meget gerne være vores kunders professionelle sparringspartner. Vi vedhæfter os værdier som pålidelig og troværdig, respektfulde og visionære, hvilke vi synes er elementære for at skabe gode samarbejder. Vi har mange langvarige samarbejdsforhold og med vores faglige ballast er vi i stand til at rådgive erhvervslivet som private og vi er altid parate til at komme med ideer til løsninger.